Het restaurant Kale & De Bril straalt een huiselijke, sociale, informele sfeer uit en serveert heerlijk vers bereid eten. Ze koken naar het seizoen, met producten, die passen bij de tijd van het jaar. Het gebruiken van mooie ingrediënten uit de Zeeuwse omgeving is iets waar de eigenaren elke dag weer naar streven. Ze maken alles dagvers in eigen keuken.

Laat u zich liever verrassen, bekijk dan hier het tweewekelijks wisselend 3- tot 7 gangen menu. Het menu passen ze met plezier aan naar wens (smaak, vegetarisch, veganistisch enz.) en houden de rekening met allergieën of intolerantie. Of ga voor een a la minute gekookte kreeft, prachtig dubbeldoel runder entrecote, Zeeuwse oesters of neem alvast een kijkje op de á la carte menukaart.

Het restaurant beschikt over een Homarium, een zoutwater leefsysteem, waarin de kreeften te bewonderen zijn. Daarnaast serveren zij oesters, direct vanuit het Homarium. Wilt u bij Restaurant Kale & De Bril kreeft eten? Reserveer deze dan wel van tevoren, om teleurstelling te voorkomen.

Het restaurant bevindt zich op 14 km afstand van Parc Ganuenta, aan de rand van het centrum in Goes.
Klik hier voor meer informatie en/of direct reserveren. Klik hier voor de actuele menukaart.