Kies duur Datum
-
+

Zorgeloos op vakantie

Heeft u tijdens uw vakantie extra zorg nodig, dat kan. Sinds kort zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Cleijenborch in Colijnsplaat. Cleijenborch neemt de rol van uw eigen thuiszorgorganisatie op vakantie van u over.

Wij verzoeken u vriendelijk contact met hen op te nemen, zodat de gewenste verpleging en verzorging kan worden geregeld en vastgelegd. 

Hulpmiddelen
Uiteraard kunnen er ook hulpmiddelen op het vakantieadres worden geregeld. Hierbij kan gedacht worden aan een hooglaagbed, een toiletverhoger of een rolstoel.  Zodat u ook op uw vakantieadres volledig wordt ontzorgd. Een van onze 12-persoons woningen met inpandig zwembad beschikt over een eigen lift, alle andere woningen hebben standaard één slaapkamer en badkamer op de begane grond. Mocht u hier gebruik van willen maken, neemt u dan contact op met www.allevo.nl via email: info@allevo.nl of telefonisch via: 0113 - 249 111. Voor de huur van een hooglaagbed verwijzen wij u graag naar Welzorg via email: indicatieteam@welzorg.nl of telefonisch via:  0900-0400097

Voor alle zekerheid, mocht er onverhoopt niet aan uw zorgvraag voldaan kunnen worden, dan kunt u uw accommodatie binnen veertien dagen kostenloos annuleren. Voor vragen tijdens het verblijf over de zorg en eventuele aanvullende dienstverlening kunt u contact opnemen met Cleijenborch.

Wist u dat indien u een officiële zorgindicatie heeft, u € 150,- per dag vergoed kan krijgen? Informeer erna bij uw zorgverzekering.