Kies duur Datum
-
+

Goed om te weten

Aankomst en vertrek
U wordt persoonlijk door onze gastheer of gastvrouw verwelkomt bij onze receptie.
Inchecken:  op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur.
Uitchecken: op de dag van vertrek voor 10.00 uur.
 
Wanneer u verwacht na 18.00 uur aan te komen, neemt u dan alstublieft tijdig contact met ons op via telefoon +31 (0)113-693127 (keuzetoets: receptie).
 
Keycard
Onze accommodaties zijn toegankelijk via een keycard welke u bij aankomst ontvangt.
 
Opgemaakte bedden bij aankomst
Wij bieden uw accommodatie standaard met opgemaakte bedden aan, wel zo handig bij aankomst!
 
Huisdieren
Huisdieren zijn op aanvraag. In een aantal accommodaties is 1 huisdier toegestaan en in een aantal accommodaties zijn 2 huisdieren toegestaan. Uw huisdier kunt u toevoegen bij het maken van de reservering. Kunt u geen huisdier toevoegen aan uw reservering dan is er helaas geen accommodatie waarbij een huisdier is toegestaan beschikbaar. Er wordt een toeslag per huisdier per nacht berekend.
 
Honden dienen op het park te zijn aangelijnd en zijn alleen toegestaan op de benedenverdieping van de villa's. Uiteraard verwachten wij dat bij eventuele sanitaire ongelukjes u ervoor zorgt dat deze netjes worden opgeruimd.
 
WiFi
Alle appartementen en villa's beschikken over gratis WiFi.
 
12-persoons villa met lift
Eén van onze 12-persoons villa is uitgerust met een lfit. De afmetingen van de lift zijn: 85 x 85 cm, de breedte van de deur is 70 cm. Belangrijk om te weten: u gaat op de begane grond de lift vooruit in, op de eerste verdieping zit de uitgang aan de linkerzijde. Houdt u rekening hiermee dat u eventueel de rolstoel in de lift moet kunnen draaien om eruit te kunnen rijden. 
 
Laadpalen
Bij een aantal accommodaties is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden met een laadpas. Deze accommodaties kunt u met voorkeur via onze plattegrond reserveren. Heeft uw accommodatie geen laadpaal dan is het mogelijk om in Colijnsplaat uw elektrische auto op te laden. Deze laadpalen liggen op loopafstand van ons park.
 
Traphekjes
De meeste villa's zijn voorzien van traphekjes. Mocht u hier een vraag over hebben, neem gerust contact op met onze receptie.
 
Borg
Wij vragen een borg voor ons appartmenten en villa's. Als alles in orde is na uw vertrek storten wij deze aan u retour. 
Borg voor de 4 persoons appartementen bedraagt: € 150,-
Borg voor de 4 en 6 persoons villa's bedraagt: € 200,-
Borg voor de 8 persoons villa's bedraagt: € 300,-
Borg voor de 10 persoons villa's bedraagt: € 400,-
Borg voor de 12 persoons villa's met inpandig zwembad bedraagt: € 700,-
 
Belangrijk
Onze accommodaties worden niet aan groepen jongeren verhuurd. Reserveringen voor groepen met gasten onder de 26 jaar zijn niet toegestaan. Studentenfeesten of andere feesten zijn in onze villa's verboden.