Kies duur Datum
-
+

Parc Ganuenta

Luxe vakantiewoningen en appartementen met wellness voorzieningen

Verblijf in een van onze luxe vierseizoenen wellness woningen en geniet van de rust en ruimte die Zeeland rijk is.

Parc Ganuenta is een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en ligt op een steenworp afstand van Nationaalpark de Oosterschelde. De ruime en luxe afgewerkte vakantiewoningen zijn gebouwd onder de karakteristieke Zeeuwse architectuur.

Iedere woning beschikt over een gezellige en royale woonkamer met eigen haard, luxe badkamers met o.a. een Finse sauna, whirlpool en grote inloopdouche met sunshower. Daarnaast beschikken enkele woningen zelfs over een eigen, inpandig zwembad!

Daarnaast kunt u overnachten in één van de 9 luxe 4 persoons appartementen in het statige Raadhuis. Deze appartementen beschikken over, 2 slaapkamers 1 of 2 badkamers en een Finse sauna. De appartementen op de begane grond beschikken over een ruime tuin, de overige appartementen hebben een eigen balkon. Op de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de Oosterschelde of Noord-Beveland.

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid. Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is.

Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.