Kies duur Datum
-
+

Weekend weg met Pasen in Zeeland
Het extra lange paasweekend is het perfecte moment voor een korte vakantie in het voorjaar. De bloemen staan weer in bloei, de vogels fluiten en de natuur nodigt uit om naar buiten te gaan. Boek een weekend weg met Pasen in een vakantiehuis in Zeeland, aan de voet van de Oosterschelde. Onze vakantievilla’s zijn geschikt voor groepen tot 12 personen, ideaal voor een weekend weg tijdens Pasen met familie of vrienden. Bekijk hier de beschikbare villa’s of appartementen en boek uw weekend weg.

Goede Vrijdag 2024: vrijdag 29 maart
Pasen 2024: zondag 31 maart & maandag 1 april
Kiest u voor verblijfsduur: PasenPaasontbijt in uw villa of appartement
Breng deze Pasen quality-time door in een van onze luxe villa's of appartementen. Geniet tijdens de Paasdagen van een heerlijk ontbijt, dat bij uw villa of appartement bezorgd wordt.

Ontspannen genieten tijdens de paasdagen!
Ook tijdens de Pasen kunt u helemaal tot rust komen bij Parc Ganuenta. Ervaar de luxe van uw eigen privésauna, jacuzzi in de tuin of privézwembad. Verwen uzelf met één onze ontspannende massages in uw villa of appartement en ontdek een scala aan sauna-producten in onze webshop.

Compleet verzorgde gourmet- of smulsteen arrangementen
Ontdek een verrukkelijke culinaire ervaring in uw accommodatie tijdens de paasdagen met onze gourmet- en smulsteenarrangementen. Creëer een gezellige en feestelijke sfeer met uw dierbaren terwijl u samen geniet van een smakelijk samenzijn. Proef de heerlijke smaken en laat u onderdompelen in de warme ambiance, perfect voor een onvergetelijke avond en dat allemaal in uw eigen villa of appartement.Paasweekend met uw hond
Beleef een onvergetelijke paasweekend in Zeeland samen met uw hond. Parc Ganuenta biedt verschillende luxe villa’s en appartementen waar uw trouwe viervoeter van harte welkom is. Maak lange wandelingen in de bloeiende natuur, laat uw hond genieten van zwemmen in de Oosterschelde en spelen in de (omheinde) tuin. Klik hier om uw huisdiervriendelijke villa of appartement te boeken. Geef eenvoudig aan dat u een hond wilt meenemen en bekijk direct de beschikbare villa’s en appartementen die speciaal zijn ingericht, om uw viervoeter te verwelkomen tijdens de paasdagen.

Ontdek de wandel- en fietsroutes in de lente
Ontdek de prachtige omgeving van Zeeland, die niet voor niets bekendstaat om een van de grootste fiets- en wandelnetwerken! Deze paasdagen zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe plekken te verkennen en te genieten van de charme van dit adembenemende landschap. Laat u verwonderen door de veelzijdigheid van Zeeland en ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes. Klik hier om alvast uw fietsen te huren.Spelen in de speeltuin of heerlijk op het strand
Laat de kinderen zich volop vermaken op de speeltoestellen in de natuurlijke speeltuin van het park, terwijl ouders genieten heerlijk genieten op een afstandje. Beleef een dag vol familieavontuur. Voor wie iets anders wil, biedt het strandje aan de Oosterschelde, net achter de dijk van Parc Ganuenta, een geweldige kans om samen met de kinderen krabben te vangen. Stukje spek aan een touwtje en vangen maar!

Onze Paasarrangementen

Om u verblijf nog aangenamer te maken hebben wij diverse Paasarrangementen samengesteld.