Hyperbowling
HyperBowling is bowlen in het kwadraat. U mikt op de (acht) banen, op de 10 pins en op de lichtgevende targets langs de baan. Niet alleen uw score, ook de fun verdubbelt. Meer actie, meer kansen, meer plezier. Bekijk hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

Glowgolf
Bij GlowGolf Middelburg speelt u minigolf (of midgetgolf) tussen de olifanten, tijgers en apen. De Glow-in-the-Dark minigolf baan van 18 holes is volledig overdekt. U speelt in een uniek decor met levensgrote 3-dimensionale dieren. Het parcours wordt met black lights verlicht. GlowGolf Middelburg is een geweldig uitje voor jong en oud. Perfect voor elk weertype. Met een 3D bril maakt u de beleving helemaal compleet en komen de dieren bijna tot leven. Klik hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

Prison Island
Komt u eruit? 20 cellen, 20 opdrachten; verzamel jij voldoende punten om te ontsnappen uit Prison Island?
Prison Island is een gevangeniscomplex van 500 m2, met 20 cellen, waarin u samen codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet u slim zijn, soms sterk, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Klik hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

Mini Mundi
Ontdek de markante gebouwen van Walcheren in het miniatuurpark van Miniatuur Walcheren. Beleef de verschillende attracties van het pretpark en de ruime buitenspeeltuin. Leef u helemaal uit in het paviljoen met uitdagende indoorspeeltuin en 0-4 land. Een compleet dagje uit voor het hele gezin. Klik hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

Luchtkussenpark Bounce Valley
Voor kinderen en volwassenen! Bounce Valley Middelburg is puur luchtkussenplezier! Overwin de Wipe-Out, versla de ander op de Obsctale Course en ga een spannende strijd aan met Last Man Standing! Ideaal voor een los bezoek, kinderfeestjes of een vriendenuitje met volwassenen. Klik hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

Indoor speelparadijs Monkey Town Middelburg
Monkey Town Middelburg is het meest complete indoor speelparadijs in Zeeland en de ideale plek om de kinderen echt even te laten uitrazen, terwijl de volwassenen in comfortabele stoelen genieten van een lekkere lunch en een bakje koffie of thee.

Heerlijk glijden op één van de te gekke glijbanen, klimmen, rennen, spelen in de ballenbak... in Monkey Town vermaakt ieder kind zich! De speeltuin beschikt over een speciale peuterzone, waar de jongste gasten ongestoord kunnen spelen. Monkey Town Middelburg is dagelijks geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden en tarieven.

E-SIM Middelburg
Race bij E-SIM op professionele F1 simulators! Daag uw vrienden, familie of collega's uit voor een realistische Formule 1 ervaring tijdens een race in de professionele F1 simulators. Race met 10 deelnemers tegelijk op een van de iconische circuits van de F1 kalender en bepaal wie het snelste is! Wilt u na uw race bijkomen met een hapje en drankje? Dat kan in de sfeervolle horecalounge. Daar kunt u tevens de actie op het virtuele circuit, volgen op de grote TV-schermen.

Combineren met een lunch, borrel of een uitgebreid diner? Bij E-SIM Middelburg is het allemaal mogelijk. Klik hier en ga naar de website en reserveer direct uw virtuele Grand Prix!