Op één van de zandbanken in de Oosterschelde is een grote groep zeehonden neergestreken waar u met de Frisia rondvaartboot bij laag tij heel dichtbij kan komen. U krijgt alle tijd om in stilte van deze prachtige dieren te genieten. Een unieke kans!

Stap aan boord bij Frisia rondvaartboot en geniet van een twee uur durende zeehondensafari tocht over de Oosterschelde met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en u heeft een grote kans om ook bruinvissen te spotten. De zeehondensafari tochten worden zorgvuldig rond laag water gepland, waardoor de kans dat u zeehonden kan spotten erg groot is.

U kunt op diverse locaties aan boord gaan, waaronder Sint-Annaland, Gorishoek (Scherpenisse) en Zierikzee. De dichtstbijzijnde haven is die van Zierikzee, op minder dan 16 km afstand van Parc Ganuenta. 

Wij raden aan om vooraf online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Honden hoeft u niet te reserveren, die kunnen altijd mee aan boord. Wegens het verschuiven van het getijde, veranderen de afvaart tijden per dag.

Klik hier voor de actuele vaartijden en tarieven.