Verken het prachtige Zeeuwse wandelnetwerk en geniet van de adembenemende uitzichten in elk seizoen. Zeeland heeft verschillende wandelroutes, variërend van korte- tot meerdaagse wandelroutes voor een complete wandelvakantie.

Als wandelaar kunt u volop genieten van hetgeen waar de Zeeuwen trots op zijn: het landschap, de cultuur en de eigenheid van de regio. Talloze wandelroutes leiden u langs onontdekte plekken, rustige boerenlandpaden en unieke natuurgebieden. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek de verborgen pareltjes en de leukste ommetjes van Zeeland. Ook voor gezinnen met kinderen is er meer dan genoeg te beleven! Ga op ontdekking met de interactieve Parelroute of maak een stadswandeling om de charme van de steden te ervaren. Laat u verrassen door de schoonheid van de wandelroutes die Zeeland te bieden heeft.

Met het wandelnetwerk als startpunt kunt u diverse routes verkennen. Elk gebied en elk eiland heeft zijn eigen Zeeuwse charme. De knooppunten vormen de plekken waar de wandelpaden en wegen elkaar kruisen. Op deze kruisingen, splitsingen en afslagen vindt u routepalen met richtingspijlen die verwijzen naar het knooppunt waar u naartoe wandelt. Het netwerk is aan beide zijden bewegwijzerd, waardoor u uw eigen route kunt samenstellen en aanpassen naar uw eigen wens.