Maak een prachtige solextocht samen met uw familie of vrienden en verken de omgeving van Zuid-Beveland op een bijzondere en nostalgische manier. Deze stoere, geruisloze elektrische solexen bieden een leuke manier om eropuit te trekken met een groep.

Solextour Zeeland
U kunt kiezen uit verschillende solextours, elk met een duur van ongeveer 1,5 uur. Vooral in het voorjaar is solex rijden een echte aanrader! Er zijn 4 verschillende tours beschikbaar. Hieronder hebben wij de leukste routes uitgelicht of klik hier en plan zelf uw eigen route.

Route Nisse (26 km)
Nisse is een dorp en voormalige heerlijkheid in de Zak van Zuid-Beveland. In de lente kunt u genieten van de prachtige kleurrijke dijken vol bloemen. Bovendien vinden er vaak leuke en gezellige evenementen plaats voor zowel jong als oud.

Route Veerse Meer (27 km)
Een prachtige tour langs het water. Vanaf de Solex heeft u een panoramisch uitzicht over het Veerse Meer. Een schitterende plek om bij mooi weer een tussenstop te maken bij één van de vele terrasjes!

Route Goese Sas (30 km)
Goese Sas staat bekend als één van de tien mooiste duikplekken ter wereld! Oude dijkstructuren vormen een prachtig landschap, volledig begroeid met leven. Dit moet u echt een keer gezien hebben.

Richting Landing Baarland (34 km)
Baarland is een van de mooiste dorpen in de regio, met bezienswaardigheden zoals het voormalige slot Baarland. Achter de zeedijk bevindt zich een prachtig strandje aan de Westerschelde. (Alleen mogelijk met een extra accu)

Maak een pitstop bij Klok'uus
Combineer de solextour met een overheerlijke lunch, borrel of diner in het sfeervolle restaurant of op het zonnige terras.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.Bovenkant formulier