Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzame kwaliteit schelpdieren en tarbot bij Seafarm in Kamperland. Restaurant Seafarm in Kamperland serveert een heerlijke lunch en diner met uitzicht op de stormvloedkering en de Oosterschelde. Als u liever thuis wilt genieten is het ook mogelijk om de visproducten mee te nemen en in uw villa of appartement te bereiden. Daarnaast kunt u ook een bijpassende wijn bestellen om uw gerecht helemaal compleet te maken.

U kunt online uw favoriete oesters bestellen of een compleet plateau fruits de mer. Bestellen kan tot uiterlijk 11.00 uur en dezelfde dag worden afgehaald tussen 12.00 en 16.00 uur. 

Seafarm tour
Wilt u weten hoe Seafarm te werk gaat? Neem dan deel aan de rondleiding. Tijdens deze rondleiding kunt u onder andere een kijkje nemen bij oesterbassins en de tarbotkwekerij. De rondleiding kost € 17,50 per persoon en is inclusief een versnapering. De rondleiding start om 10.30 uur en duurt ongeveer 1 uur. Als u na de rondleiding wilt genieten van een heerlijke lunch, kunt u dit apart reserveren.

Klik hier voor meer informatie, actuele prijzen, openingstijden of het maken van een resevering.