Restaurant Yachtclub Colijnsplaat is gelegen aan de Oosterschelde, op loopafstand van ons park.

Het dorpje Colijnsplaat is al sinds jaar en dag een populaire bestemming onder watersportliefhebbers. De prachtige jachthaven, gelegen aan de Oosterschelde, is een waar paradijs voor zeilers en motorbootvaarders. Aan de Jachthavenweg, nabij de haven, vindt u Restaurant Yachtclub Colijnsplaat. Dit restaurant biedt niet alleen uitzicht op het water, maar ook uitstekende gerechten en een gezellige ambiance.

In 2017 openden de deuren van Restaurant Yachtclub Colijnsplaat. Sindsdien heeft het restaurant zich ontwikkeld tot een populaire plek onder zowel locals als toeristen. De locatie is ideaal voor wie op zoek is naar een romantisch diner voor twee, een gezellige familie-uitje of een zakelijke bijeenkomst. Zowel binnen als buiten zijn er volop zitplaatsen beschikbaar. Bij mooi weer kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het water vanaf het ruime terras.

Het menu van Restaurant Yachtclub Colijnsplaat is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Zo staan er diverse visgerechten op de kaart, maar ook vleesliefhebbers komen aan hun trekken. De chefs werken uitsluitend met seizoensgebonden producten en verse ingrediënten. Dit zorgt voor de meest smaakvolle gerechten, met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Naast het uitstekende eten, kunt u bij Restaurant Yachtclub Colijnsplaat ook terecht voor een uitgebreide drankenkaart. Er is een ruime keuze aan wijnen, bieren en cocktails. Het personeel staat altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van het juiste drankje bij uw gerecht.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bezoek aan Restaurant Yachtclub Colijnsplaat te combineren met een vaartocht over de Oosterschelde. De jachthaven en het restaurant zijn beide toegankelijk voor boten. Voor wie zijn eigen boot niet mee heeft, is er de mogelijkheid om een zeilboot of motorboot te huren bij zeilschool Sailcollege of bekijk ons zeilarrangement. Zo kunt u na een heerlijke maaltijd nog even uitwaaien op het water en genieten van het schitterende uitzicht op de Zeelandbrug en de Zeelandse kustlijn.

Zoekt u dus een gezellig restaurant aan het water, dan is Restaurant Yachtclub Colijnsplaat een absolute aanrader. Geniet van de heerlijke gerechten, het prachtige uitzicht en de gezellige sfeer van deze culinaire hotspot in Colijnsplaat. 

Klik hier voor meer informatie, actuele prijzen en openingstijden.