Restaurant Karel V is gelegen in het historische stadje Goes en gevestigd in een oud pand aan de Goese Haven met een rijke geschiedenis. Het Restaurant is onlangs vernieuwd met als resultaat een stijlvol restaurant met een warme sfeer. De focus ligt op de kwaliteit in de keuken met dagverse en hoogwaardige ingrediënten.

De ervaren chef-kok en mede-eigenaar, streeft naar een mix van de Franse keuken met een moderne twist, evenals naar internationale gerechten. Het restaurant heeft bijzondere ruimtes en serveert heerlijke gerechten, waaronder zeevruchten en een huisgemaakte terrine van eendenlever, vergezeld met bijpassende wijnen. Karel V is een plek waar gasten verwend worden met uitstekend eten en aandacht voor elk detail.

''Het karakter van dit historische pand (1555) aan de haven van Goes laat niemand onberoerd. De open haard, het mooie terras aan het water, de schilderijen, … Karel V is een prachtzaak. De jonge chef combineert de kracht van klassieke bereidingen met moderne frisheid. Mooi op smaak en vertrouwd, maar toch dat tikkeltje anders.'’, aldus Michelin Guide

Restaurant Karel V in Goes bevindt zich op 15 km afstand van Parc Ganuenta. Bekijk hier de menukaart. 
Klik hier voor meer informatie en/of direct te reserveren.