Paardrijden in Zeeland biedt prachtige mogelijkheden, of u nu over het strand wilt galopperen, door bossen wilt trekken of door de duinen wilt rijden. Door heel Zeeland zijn diverse ruiterroutes te vinden, zowel over verharde als onverharde wegen en paden. Ontdek te paard de schoonheid van het Zeeuwse landschap met talloze ruiterroutes en maneges tot uw beschikking.

Noord-Beveland nodigt ruiters uit om te genieten van een gevarieerd landschap, van slikken en uitgestrekte polders tot duinen en kreken. Verken het Noord-Bevelandse landschap tijdens een buitenrit, waarbij u langs inlagen komt die zijn ontstaan door de aanleg van reservedijken. Het lager gelegen land tussen deze dijken trekt vogels aan en herbergt bijzondere planten. Er zijn verschillende ruiterroutes die u door deze natuurlijke gebieden op Noord-Beveland leiden.

Strandritten op het Banjaardstrand
Stal Veersedam organiseert bovendien strandritten naar het Banjaardstrand, een van de breedste en mooiste stranden van Zeeland. Deze strandritten worden begeleid door ervaren instructrices om een veilige ervaring te garanderen. Het Banjaardstrand is gemakkelijk bereikbaar vanaf de stal, zonder gevaarlijke wegen over te steken. Deelnemers dienen echter gevorderd te zijn en de galop te beheersen. Dit is niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook om andere deelnemers een kwalitatieve strandrit te bieden.

Voor meer informatie en actuele beschikbaarheid om een strandrit te reserveren. Klik hier.