Geniet van diverse mountainbikeroutes in de omgeving, één loopt zelfs over het park.  

De professioneel aangelegde routes bieden een mix van uitdagende afdalingen, technische singletracks en adembenemende landschappen. Of u nu een beginner bent of een ervaren mountainbiker, er is voor elk niveau iets spannends te beleven.
Bij onze receptie informeren wij u graag over de vele mountainbikeroutes, u kunt bij ons ook een mountainbike huren.

Waar wacht u nog op? Trek uw schoenen aan, zet uw helm op en stap op uw mountainbike en ervaar de geweldige mountainbikeroutes in Zeeland.

Hieronder onze tips:

Mountainbikeroutes Noord-Beveland
Het mountainbikenetwerk van Noord-Beveland biedt u maar liefst 75 kilometer aan fiets plezier. Deze route gaat direct vanaf het park over verhard en onverhard terrein, langs het water, door het bos, over dijken en langs kreken. Ontdek de verschillende dorpen op Noord-Beveland. Het water is hier nooit ver weg. Op een groot deel van het parcours rijdt u langs de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde. Als u liever een kleiner rondje fietst, kies dan uit een van de drie verschillende afstanden: West (25 km), Midden (37 km) en Oost (21 km). In het Spuibos in Kamperland (route West), kunt u uw kunsten testen in het skillspark. Op het terrein vindt u oefeningen waaronder: een zigzag vlonder, roller jump, stammenpad en een step-up. Welke route u ook kiest, op de mountainbike ontdekt u plekken op Noord-Beveland waar u normaal niet zo snel komt.

Handig om te weten: de verschillende routes zijn onderling aan elkaar verbonden. Op de kaart zijn de verbindingen goed aangegeven, waardoor u gemakkelijk van de ene op de andere route kunt overstappen. Bij elk startpunt staat een informatiepaneel. De routes zelf zijn gemarkeerd met de bekende internationale symbolen. De punt van de pijl geeft de juiste richting aan. Klik hier voor de route.

Mountainbiken Schouwen-Duiveland
In Zeeland liggen mountainbikeroutes die aan al uw verwachtingen voldoen. Zoals het meest bekende en uitdagende mountainbikeparcours in Westenschouwen. Cross over duinen en door het bos. Mountainbike route 'Kop en Zuidkust op Schouwen-Duiveland' voert u over de kop van Schouwen of kies voor een rondje langs de Zuidkust naar Zierikzee. Klik hier voor de route.

Mountainbikeroute Goes
Deze route is ongeveer 5,5 kilometer en begint in Goes. Het is een gevarieerde route door het Poelbos van Goes, met zowel verharde als onverharde paden. Klik hier voor de route.

Het is raadzaam om voorafgaand aan uw fietstocht de actuele informatie over de routes te controleren, omdat er wijzigingen kunnen zijn in de bewegwijzering of mogelijke tijdelijke afsluitingen.