Stap binnen bij Klok'uus, de leukste binnen- en buitenspeeltuin van Zeeland. Klok’uus in 's-Heer Arendskerke is de ideale locatie voor een gezellige familiedag of simpelweg een ontspannen dag vol plezier met het hele gezin, het hele jaar door.

Gelegen te midden van betoverende boomgaarden en het rustgevende Poelbos in Zeeland, vlakbij Goes, op nog geen 15 km afstand van Parc Ganuenta is Klok’uus een ware oase van plezier en avontuur. Klok'uus heeft een uitgebreid scala aan zowel binnen- als buitenactiviteiten voor zowel de kleinere als voor de grotere kinderen.

Binnenspeeltuin
Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin in de boerenspeelschuur, sjees onder een echte combine door van de freefall glijbaan, klim omhoog door de 8 meter hoge Spidertower of klim door het grote klimrek.

Kinderen t/m 4 jaar kunnen in de peuterzone heerlijk springen, klimmen en spelen in de ballenbak, terwijl u vanaf uw tafel zicht heeft en heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, lunch of diner.

Buitenspeeltuin
Maar ook buiten kunnen ze over een touwenparcours, op de bungeetrampoline en skelterbaan. In de zomer zijn er ook meerdere springkussens, waaronder een opblaasbare waterglijbaan!

Buiten in de speelweide kunnen de peuters en kleuters zich laten gaan. Roetsj van de glijbaan, zwier op de schommel, heb spetterend veel plezier bij de waterpomp of bouw zandkastelen in de zandbak. Papa en mama kunnen vanaf de zijlijn genieten van het uitzicht en van een kopje koffie.

Daarnaast kunnen volwassenen zich verheugen op een wereld vol actie met activiteiten zoals Lasergame, Boerengolf en Archery Tag. De dag kan worden afgesloten met een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant en voor de kinderen hebben ze een speciale kindermenukaart.

Wij adviseren om uw bezoek aan Klok’uus vooraf te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. Klik hier en reserveer direct uw bezoek aan het Klok’uus online.