Hof Pop is de natuur-, speel- en beleefboerderij van Zeeland! Waar ­kinderen lekker kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en ­relaxen. Weer of geen weer, u kunt er altijd terecht. De speeltuin is maar liefst 365 dagen per jaar open en al vanaf 9.00 uur ’s ochtends!

Bij Hof Pop kunt u de hele dag terecht voor de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten. Van ontbijt, lunch tot homemade taartjes en snacks. Hierbij wordt rekening gehouden met dieetwensen en allergenen. Ieder seizoen hebben ze een wisselende menukaart.

Naast dat de kinderen zich heerlijk binnen kunnen vermaken met allerlei activiteiten kunnen ze ook een kijkje nemen in de kinderboerderij, bij de varkens, geiten, cavia’s en konijnen.

Poplab
Poplab is een creatieve speelwerkplaats voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. Hier kunnen ze o.a. zelf een raceauto bouwen, een zeilboot snijden en knutselen aan vliegende objecten. Het is geopend in de zomermaanden in de ochtend, van 9:00 tot ongeveer 12:00 uur. Ze adviseren maximaal 4 kinderen per ouder/begeleider. Medewerkers geven instructies en helpen waar nodig. Veel plezier met creatief bezig zijn in het Poplab!

Pop & Locked
Race tegen de klok! Op de eerste verdieping in Hof Pop is er een kamer vol met puzzels en breinbrekers. Wanneer we de deur dicht doen begint de race tegen de klok. Geen paniek, als de kinderen als team slim aan de slag gaan hebben ze tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Blijft op de hoogte van de actuele activiteiten en evenementen van Hof Pop en bekijk de agenda.

7 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Voor een bezoek aan Hof Pop hoeft u niet vooraf te reserveren, u kunt gewoon gezellig langskomen! Wilt u gebruik maken van de Pop & Locked escape-room? Neem dan contact op met Hof Pop.