Stap terug in de tijd en beleef een avontuurlijke reis bij Stoomtrein Goes-Borsele! Terwijl de stoker ijverig stookt om de stoom op te wekken, fluit de locomotief vrolijk en sluiten de conducteurs alle deuren nog met de hand, net zoals in de vorige eeuw.

Of u nu plaatsneemt op de houten banken van de 3e klasse of geniet in de 1e/2e klasse, u zult betoverd worden door het voorbijglijdende landschap. Onderweg kunt u uitstappen bij verschillende stations naar keuze en genieten van andere attracties in het prachtige Landschapspark Borsele.

Stoomtrein Goes-Borsele organiseert evenementen en themadagen, waardoor elke rit een unieke ervaring wordt. Op deze speciale dagen gelden soms afwijkende dienstregelingen of tarieven, klik hier voor meer informatie.

Stoomtrein Goes-Borsele is niet zomaar een treinreis; het is een levend museum op rails. Naast de nostalgische treinritten op de museumspoorlijn, kunt u ook een bezoek brengen aan het museumdepot in Goes. Hier ademt het museumterrein de sfeer van lang vervlogen tijden, met museumtreinen die hier hun thuisbasis hebben.

En er is nog meer te ontdekken op het museumterrein! Beleef de tentoonstellingen 'De treinen van de wederopbouw' en 'Veilig Spoor', waarbij u unieke historische treinen kunt bewonderen en meer leert over de ontwikkeling van spoorwegbeveiliging.

Trek gekregen van al dat ontdekken? Bij de stations vindt u horecagelegenheden zoals Uitspanning De Goederenloods in Goes en De Buffer in Hoedekenskerke, waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Kom langs en stap aan boord voor een reis terug in de tijd, waar nostalgie en avontuur samenkomen op de sporen van Stoomtrein Goes-Borsele!