Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring in Colijnsplaat, is een bezoek aan Bistro Zeelandia een absolute aanrader. Dit kleine, charmante restaurant is al jarenlang een goed bewaard geheim onder de lokale bevolking, maar heeft nu zijn weg gevonden naar een breder publiek van fijnproevers.

Het restaurant bevindt zich op een schitterende locatie aan de Voorstraat 42, met een prachtig uitzicht op de pittoreske haven van het dorpje. Het interieur straalt gezelligheid en warmte uit, met houten vloeren en witte muren die het geheel een frisse, eigentijdse uitstraling geven.

Wat Bistro Zeelandia echt uniek maakt, zijn de gerechten op het menu. De culinaire selectie is samengesteld uit lokale, seizoensgebonden producten en ingrediënten van boeren uit de directe omgeving. Elk gerecht wordt met uiterste zorg en aandacht bereid en vormt een eerbetoon aan de Zeeuwse keuken. Verwacht geen standaard gefrituurde vis en friet, maar eerder verrukkelijke gerechten zoals gerookte paling met rode biet, kreeft met risotto en zeebaars met groenten uit de eigen tuin.

Bistro Zeelandia biedt tevens een uitgebreide wijnkaart die perfect aansluit bij de geserveerde gerechten. Het vriendelijke personeel is goed geïnformeerd en staat klaar om u te adviseren over de beste wijnkeuzes.

Niet alleen staat Bistro Zeelandia bekend om zijn culinaire hoogstandjes, maar het is ook een geliefde locatie voor evenementen en feesten. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden en familie of een groots zakelijk evenement, dit restaurant biedt de ideale ambiance en culinaire ervaring die uw gasten nog lang zullen heugen.

Klik hier voor de actuele openingstijden, de menu's en reserveringsmogelijkheden.