Beleef een onvergetelijke dag bij Berkenhof's Tropical Zoo! De exotische dierentuin neemt u mee op een avontuurlijke reis door de fascinerende wereld van tropische dieren.

Betreed de prachtige kas en ontdek een kleurrijk paradijs vol met exotische planten, bloemen en dieren. Bewonder kleurrijke vogels, schattige apen, sierlijke vlinders en nog veel meer. Met meer dan 50 diersoorten is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Breng een bezoek aan de reptielenafdeling en kom oog in oog te staan met slangen, hagedissen en schildpadden. Durft u het aan om een van de reptielen vast te houden? De ervaren verzorgers geven graag uitleg en zorgen voor een veilige en leerzame ervaring.

Voor de kinderen is er een speciaal speelparadijs waar ze zich kunnen uitleven. Ze kunnen klimmen, klauteren en spelen in de overdekte speeltuin terwijl u ontspannen geniet van een kopje koffie in het gezellige café.

Berkenhof's Tropical Zoo is het perfecte uitje voor het hele gezin, of u nu een dierenliefhebber bent, iets nieuws wilt leren of gewoon op zoek bent naar plezier en ontspanning. Kom langs en maak herinneringen die u nog lang bijblijven!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en actuele openingstijden.