nl / en / de / be

Zeilarrangement

Altijd al een keer willen varen op de Oosterschelde? Dan is dit uw kans! U stapt in- en uit in de Jachthaven van Colijnsplaat, direct naast Parc Ganuenta.

Aan boord treft u een professionele schipper aan, een gevulde koelkast, zeilpakken en reddingsvesten. U vaart op een zeiljacht type: Dufour 44 of Sun Odyssey-45. Wij hebben een drietal unieke arrangementen voor u samengesteld (minimum aantal deelnemers 6 personen – anders graag even contact).

Zeilarrangement voor € 95,00 p.p.
In 8 uur tijd vaart u eerst richting Zeelandbrug en vandaaruit afhankelijk van het weer naar Yerseke of Goes. In Yerseke heeft u de gelegenheid de Oesterputten te bezoeken of zelfs een Oester inclusief glas wijn te proeven à € 10,00 per persoon. In Goes kunt u de benen strekken bij het Goese Sas. In het typische havencafé in Wilhelminadorp staat het bier altijd voor u koud.

Rondje zandbank arrangement à € 69,50 p.p.
In 5 uur tijd vaart u een rondje zandbank, bij laag water kunt u zeehondjes spotten en fotograferen. Uiteraard gaan we even voor anker voor een drankje bij de Schelpenbank. Deze schelpenzandbank is een uniek en geeft u even het gevoel in tropische sferen te zijn. 

Neeltje Jans arrangement à  € 45,00 p.p.
In 3,5 vaart u heen en weer naar de Neeltje Jans, zo kunt u de Stormvloedkering van heel dicht bekijken. Uiteraard is er dan even gelegenheid om een ijsje te eten of een kop koffie te drinken.

Extra’s bij te boeken bij alle arrangementen:
U kunt bij de arrangementen aanvullend een borrelpakket  à € 16,50 p.p. bij boeken of een borrelpakket inclusief lichte lunch à  € 27,50 p.p.

Wilt u alleen of met twee personen en tocht maken? Dan adviseren wij u op www.Seaticket.eu te kijken wat de mogelijkheden zijn.  

Meer weten? Stuur een email naar: reserveringen@ganuenta.nl of bel 0113 - 693 127. Wij adviseren u minimaal 2 weken voor aankomst te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

466