Op vakantie met hond bij Parc Ganuenta
Wilt u graag op vakantie met uw hond, dan bent u van harte welkom op Parc Ganuenta. Ontdek de vakantiewoningen, faciliteiten en mogelijkheden in de omgeving voor de leukste vakantie met uw hond!

•             Vakantie met hond met tuinomheining
•             In een natuurrijke omgeving
•             Wij zorgen voor iets lekkers en iets om te spelen!

Parc Ganuenta biedt een ruime selectie vakantiewoningen met een omheinde tuin, perfect voor een vakantie met hond. Zo kunt u genieten van uw vakantie terwijl uw hond zich in de tuin kan uitleven. De omheinde tuinen zijn groot genoeg om lekker te kunnen spelen, zonder dat u zorgen hoeft te maken dat u hond wegloopt.

Tip! Als u in 'zoek en boek' een hond toevoegt aan uw reisgezelschap, krijgt u direct de vakantiewoningen te zien waarin u samen met uw hond mag verblijven. Er zijn maximaal 2 huisdieren per verblijf toegestaan. Ook zijn er huisdiervrije woningen beschikbaar. U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken van uw reservering.

Het kan ook zijn dat er per type een aantal vakantiewoningen géén tuinomheining hebben en een aantal wel. Wilt u graag een vakantiewoning met tuinomheining, dan kun je het beste even contact opnemen onze reserveringsafdeling.

Er geldt een toeslag per huisdier per nacht. U voegt het huisdier toe aan het reisgezelschap en de toeslag wordt weergegeven tijdens uw boeking. Je huisdier kan alleen mee als hij toegevoegd is aan het reisgezelschap.