De prachtige omgeving van Zeeland biedt niet voor niets een van de grootste fiets- en wandelnetwerken!

Wilt u er zeker van zijn dat er een fiets voor u klaarstaat tijdens uw verblijf? Dan raden wij u aan om tijdig een fiets te reserveren. Klik hier om uw fiets(en) alvast te reserveren. Onze receptie zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken. 

Bij het huren van een fiets ontvangt u een fietsroutekaart ter waarde van € 3,95. Op deze kaart staan niet alleen fietsroutes, maar ook een aantal hoogtepunten vermeld. Wist u bijvoorbeeld dat vlakbij de haven van Zierikzee regelmatig bruinvissen worden gespot? En dat er tussen Zierikzee en Serooskerke een prachtig natuurgebied ligt? Wij hebben het allemaal op de kaart gezet. Goed om te weten: er zijn ook diverse restaurants en musea waar u een aangename pauze kunt nemen tijdens uw fietstocht.

Informatie over het fietsknooppuntensysteem in Zeeland
Zeeland heeft een zeer uitgebreid fietsknooppuntensysteem (FIKS), ook wel bekend als het fietsknooppuntennetwerk. Met behulp van nummers kunt u uw eigen fietsroute samenstellen en eenvoudig van knooppunt naar knooppunt fietsen. Langs de fietspaden vindt u borden met de knooppunten.

Een 5-sterren fietsprovincie met uitstekende faciliteiten
In Zeeland liggen kilometers lange fietspaden waar u eindeloos mooie fietstochten kunt maken. Het fietsnetwerk is niet alleen goed onderhouden, maar we denken ook graag met u mee. Langs de routes vindt u diverse fietscafés waar u even kunt ontspannen en genieten van een hapje en drankje. En niet te vergeten, deze fietscafés bieden ook de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Zo kunt u vol energie Zeeland verder verkennen!

Fietsverhuur Zeeland biedt een 5-sterren service
Stelt u zich voor: een lekke band of pech met uw gehuurde e-bike. Dan is het goed om te weten dat Fietsverhuur Zeeland altijd voor u klaarstaat. De pechhulp van Fietsverhuur Zeeland komt direct naar u toe om uw band te repareren of de fiets te vervangen. Geheel kosteloos. Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie met 5-sterren fietsservice!

Fietsverhuur voor de hele familie
Een dagje eropuit met de hele familie? Naast een comfortabele e-bike of een fiets met 3 versnellingen kunt ook een kinderfiets of een Urban Arrow bakfiets huren.

Inclusief:

  • pechhulp;
  • omruilgarantie;
  • keuze uit diverse e-bikes met een krachtige middenmotor waarmee u tot 80 kilometer kunt fietsen zonder tussentijds opladen;
  • mogelijkheid om de fietsen na sluitingstijd op verschillende locaties van Fietsverhuur Zeeland terug te brengen;
  • gratis fietsroutekaart van Fietsverhuur Zeeland ter waarde van € 3,95;
  • extra acculader bij het huren van een e-bike.