Proef, beleef en geniet van al het goede dat Zeeland te bieden heeft bij Proeflokaal De Kleine Schorre. Proeflokaal De Kleine Schorre is een onderdeel van Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor op het mooie Schouwen-Duiveland, op nog geen 20 km van Parc Ganuenta.

Proeflokaal De Kleine Schorre
Laat u verrassen door de heerlijke wijnen en de lekkernijen op dagelijks wisselende menukaart. Op zonnige dagen biedt het terras een uitgelezen plek om te genieten. Kom langs en laat je verrassen! Reserveren in het proeflokaal voor een lunch of diner is gewenst, dit kan gemakkelijk via Reserveren - Proeflokaal de Kleine Schorre.

Blijf op de hoogte van de activiteiten en evenementen bij De Kleine Schorre door regelmatig de agenda te raadplegen en bekijk hier de actuele openingstijden.

Wijnproeverij en rondleiding
Voor degenen die meer willen weten over het proces van druiventeelt, wijnbotteling, of simpelweg willen genieten van verrukkelijke wijnen, biedt Wijnhoeve De Kleine Schorre de perfecte gelegenheid. Tijdens een rondleiding wordt u meegenomen langs de uitgestrekte wijngaarden tot aan de geheimen van de wijnkelder. Reserveer direct uw plek voor een onvergetelijke wijnproeverij en een rondleiding.

Boerderijwinkel De Kleine Schorre
Wijnliefhebbers kunnen de wijnen die ze geproefd hebben, evenals de geschenkpakketten, verkrijgen in de boerderijwinkel bij Wijnhoeve De Kleine Schorre. U kunt ook online uw eigen geschenkpakket samenstellen en bestellen

Ontdek zelf de smaakvolle wereld van De Kleine Schorre, waar heerlijke wijnen, culinaire verwennerij en een warme ambiance samenkomen voor een onvergetelijke ervaring in het hart van Zeeland.

Klik hier voor de contactgegevens en actuele openingstijden.