nl / en / de / be

High Wine of High Beer arrangement

Tijdens uw verblijf op ons park kunt u gebruik maken van de High Wine en High Beer arrangementen in uw woning.

Dat wordt genieten wanneer u na een dagje uit of na een lange strandwandeling terug komt in uw woning en uw tafel al helemaal gedekt staat met heerlijke hapjes, wijn en/of speciaal bieren, of met een mooie Fruit de Mer. U hoeft zelf niets meer te doen, u heeft tenslotte vakantie, hoe heerlijk is dat. Laat u verwennen, kijk bij de arrangementen hoe wij u kunnen ontzorgen.

Hieronder een aantal voorbeeld arrangementen:
 

High wine - Smaakvermaak arrangement  à € 29,50 p.p.
Bij deze High Wine worden 6 kleine ‘smaakvermaakjes’ per persoon geserveerd. Daarnaast staat er nog wat ‘pak en hap lekker’ op tafel.

Inclusief 2 glazen wijn- wit en/of rood en/of rose naar keuze

Complete Tafelaankleding (stijl in overleg)

Vanaf 6 personen 

 

High beer - De Stoere Basis arrangement à € 27,50 p.p.
Er wordt weer bier gebrouwen in Goes en wat is er nog leuker dan bier te presenteren wat gebrouwen wordt ‘naast de deur’. De brouwers van de Slot Oostende bieren halen het beste uit de ingrediënten om iedereen te laten genieten. De bieren vallen daarom ook goed in de smaak bij de mensen die kennis willen maken met Speciaal bieren.

Voor u geselecteerd, de Blonde Jacoba,de Gouden Gans, de Straffe Non en Dubbel Slot. En om het compleet te maken wordt er een plank met lekkers geserveerd, oa kaas maar ook worst en ham van de ambachtelijke slagerij Verburg uit Kortgene, om je vingers bij af te likken. Perfecte combi met het bier. Naast nog wat extra’s op deze plank wordt ook de tafel stoer gedekt.

Vanaf 4 personen

Proeverij € 27,50  p.p. - hier deel je de 4 flessen met z'n 2 in de daarvoor speciale ‘proefglazen’                                 
Full Pull  € 32,50  p.p.    Stoer……gewoon 4 flessen per persoon

 

Klik hier voor een compleet overzicht en voor reserveringen

615