nl / en / de / be

Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Parc Ganuenta.

Klik hier voor de privacyverklaring van Parc Ganuenta.

Algemene voorwaarden Coronavirus
Op dit moment zijn bij reserveren de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing zoals deze gelezen kunnen worden op onze website.

Mocht door corona blijken dat een verblijf niet mogelijk is, dus in geval van code rood voor de provincie Zeeland (geldt alleen voor gasten uit het buitenland) of in geval van maatregelen door de Veiligheidsregio Zeeland dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Het verblijf wordt verplaatst naar een andere datum in 2021/ 2022. Mocht de nieuwe periode duurder zijn dan betaald u het verschil bij, mocht de nieuwe periode goedkoper zijn betaald u de goedkopere prijs.
  • Er is geen nieuwe datum bekend, dan geven wij u een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Deze voucher is 1 jaar geldig na uitgifte. Dit houdt in dat u binnen 1 jaar een nieuwe reservering maakt.
  • U wenst niet te verplaatsen en u wenst geen voucher. In dit geval betaald u 20% annuleringskosten over de huurprijs + reserveringskosten.


Let op!
Bovenstaande maatregelen alleen gelden indien het verblijf niet mogelijk is volgens de richtlijnen van de overheid en Veiligheidsregio Zeeland.

Voor onze Nederlandse gasten:

Houdt u de website van het RIVM, Rijksoverheid en Veiligheidsregio Zeeland in de gaten voor de laatste informatie omtrent het Coronavirus.

Voor onze Belgische gasten:
Voor informatie hoe de Nederlandse overheid omgaat met het Coronavirus kunt u de volgende websites bezoeken: RIVM, Rijksoverheid en Veiligheidsregio Zeeland.

458