Kies duur Datum
-
+

Winterwandelingen maken in de natuur
Zelfs bij lagere temperaturen is wandelen in Zeeland een uitstekend plan! Verken het winterse landschap tijdens een korte of lange tocht. Ervaar het geknisper van de bevroren grond onder uw voeten en zie de kleine wolkjes adem bij elke stap die u zet. Laat u betoveren door de prachtige winterse Zeeuwse natuur. Lees hier onze tips voor de meest adembenemende winterwandelingen in Zeeland.


Compleet verzorgde gourmet-, fondue- of smulsteen arrangementen
Ontdek een heerlijke culinaire ervaring in uw vakantiewoning tijdens de winterweken met onze gourmet-, fondue- en smulsteenarrangementen. Creëer een gezellige en feestelijke sfeer met uw dierbaren terwijl u samen geniet van een smakelijk samenzijn. Proef de verrukkelijke smaken en geniet van de warme ambiance, perfect voor een onvergetelijke winterse avond. Bereidt u voor op een culinaire reis vol genot en verwennerij, allemaal in het comfort van uw eigen vakantieverblijf.

Ontbijt in uw vakantieaccommodatie tijdens de kerstvakantie
Breng deze kerstvakantie quality-time door in een van onze luxe villa's of appartementen. Geniet tijdens de wintermaanden van een heerlijk ontbijt, dat bij uw accommodatie bezorgd wordt.Ultiem ontspannen tijdens de feestdagen?
Geniet van een onstpannende en sfeervolle kerstvakantie in Zeeland, maak gebruik van uw privé sauna, jacuzzi in de tuin of uw privézwembad. Perfect om op te warmen tijdens koude winterdagen. Trakteer uzelf op een ultieme wellness ervaring met ons sauna-arrangement, een ontspannende massage in uw accommodatie en/of bestel via onze webshop uw sauna-producten.

 

Kerstvakantie met uw hond
Geniet samen met uw hond van een overgetelijke kerstvakantie in Zeeland. Parc Ganuenta biedt diverse luxe accommodaties waar uw hond van harte welkom is. Maak lange wandelingen op het strand, laat uw hond zwemmen in de Oosterschelde en spelen in de (omheinde) tuin. Klik hier en boek uw huisdiervriendelijke accommodatie. Als u bij uw zoekopdracht aangeeft dat u uw hond wilt meenemen, krijgt u de accommodaties te zien waar uw hond welkom is. 
 

Gezelligheid in de woonkamer
Heeft u samen genoten van een heerlijk diner? Breng dan wat tijd door in de sfeervolle zithoek in de woonkamer bij uw haard. Misschien heeft u ook kerstcadeautjes meegenomen om uit te pakken - het perfecte moment om samen te genieten!Oud & Nieuw bij Parc Ganuenta
Volop genieten tijdens oud & nieuw bij Parc Ganuenta. en geniet van de sfeervolle villa’s en/of appartementen en de gezelligheid met elkaar. Breng de laatste momenten van het jaar door in een luxe en sfeervolle vakantievilla, waar u samen spelletjes kan spelen, heerlijk kan ontspannen in uw eigen privé wellness en aftellen naar het nieuwe jaar. En het beste van alles, niemand hoeft die avond nog naar huis te rijden. Klinkt ideaal, toch? Bekijk hier onze beschikbare villa’s en/of appartementen.
 

Onze winterarrangementen

Om u verblijf nog aangenamer te maken hebben wij diverse winterarrangementen samengesteld.

Activiteiten tijdens de wintermaanden